Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

Parket

Parketvloer uit eigen schaverij

Massief houten vloeren

Met meer dan 25 jaar ervaring in massief houten vloeren is De Houtlijn hét adres in de regio Den Haag en Rotterdam voor het kopen van parketvloeren van de allerbeste houtsoorten. Vanuit onze eigen werkplaats, zagerij én schaverij zijn we in staat om de vloerdelen te schaven in een breedte van 10 cm tot 28 cm en te bewerken op basis van uw wensen. Zo kunt u de vloerdelen bijvoorbeeld laten roken om het hout nog meer tot zijn recht te laten komen of laten verouderen waardoor het aanvullen of gedeeltelijk vervangen van een bestaande parketvloer geen probleem is.

Wij leveren massief houten planken van 10 cm tot 28 cm breed

Tevens staan wij erom bekend dat wij als service, van uw restant vloerdelen bijpassende plinten maken. Dit kunnen opstaande en/of platte plinten zijn. Zo zijn uw parketvloer en plinten één geheel!

Assortiment parketvloeren

Ons assortiment parketvloeren bestaat uit massief houten vloeren, visgraatvloeren, Hongaarse punt vloeren en tapis vloeren, allen uit onze eigen schaverij. Daarbij heeft u de keuze uit onder andere Grenen, Lariks, Frans eiken, Amerikaans eiken, Jatoba, Ipé, Muiracatiara, Robijn, Beuken, Zwarte kabbes en Andiroba houten vloeren.

Afwerking massief houten vloer

Standaard leveren wij de parketvloeren met mes en groef rondom en een vellingkant. Maar doordat wij de vloerdelen zelf schaven kunnen wij ook een kleine velling, grote velling of zonder velling schaven.

Hout is een natuurproduct!

Het mooie van hout is dat het een natuurproduct is en dus geen enkele plank hetzelfde is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid kwasten, spinthout, kleurverschillen, harskanalen, kalksporen, inhoudsstoffen en/of spiegels in het hout. Dit zijn eigenschappen van hout en doen het hout leven. Tevens moeten wij vermelden dat het roken van de vloerdelen de kleurverschillen in het hout nog eens kunnen versterken.

Bezoek onze showroom & werkplaats

De kracht van De Houtlijn

  • Erkende houthandel met 25 jaar ervaring
  • Familiebedrijf voor advies & service
  • Uitsluitend de allerbeste houtsoorten
  • Eigen werkplaats, zagerij én schaverij
  • Duurzame (machinale) houtbewerking
  • Snel geleverd aan aannemer & particulier

Offerte aanvragen