Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

Eikenhouten vloeren in de regio Den Haag - Rotterdam

Eiken vloeren kopen bij De Houtlijn

Eiken houten vloeren in tal van kleuren, maten en afwerkingen

De eiken vloeren van houthandel De Houtlijn zijn zeer populair. Vanwege de natuurlijke en tijdloze uitstraling en de sterkte van het hout kiezen veel mensen voor onze eiken vloeren, geheel in de afmetingen, kleur en afwerking naar wens. De Houtlijn vervaardigt en levert eikenhouten vloeren als massief houten vloer en als lamelparket en zijn te behandelen voor ieder gewenst effect.

Legpatronen & vloerverwarming

Naast massief houten eiken vloeren met een natuurlijke en/of verouderde look leveren wij ook lamelparket dat dankzij een mindere werking van het hout goed toe te passen op vloerverwarming. Beide eikenhouten vloeren kunnen op diverse manieren worden gelegd. Dus of u nu op zoek bent naar een eiken visgraat vloer, Hongaarse punt vloer of planken vloer, bij De Houtlijn bent u aan het juiste adres. Desgewenst kunt u de eiken vloer laten leggen door onze vakmannen.

Direct contact

Grootste houthandel van de regio Den Haag en Rotterdam. Voor aannemer én particulier. Vertrouw op de beste houtsoorten, uit voorraad leverbaar met een deskundig advies voor elk project. Bel: 010 - 511 56 03

Offerte

Stel uw vraag aan De Houtlijn