Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

Multiplank vloer

Lamelparket uit eigen schaverij

Multifloor duoplanken

Lamelparket is optisch nauwelijks te onderscheiden van een massief houten vloer, het heeft alleen een andere samenstelling. Lamelparket wordt namelijk opgebouwd uit twee lagen: een laag multiplex met daarbovenop een laag hout van de houtsoort naar keuze. Het voordeel van deze samenstelling is dat het hout minder zal werken en daarmee ook zeer geschikt is om als houten vloer vastverlijmd op vloerverwarming te leggen.

Planken van 10 cm tot 28 cm breed

De Houtlijn is dé lamelparket specialist in de regio Den Haag en Rotterdam. Vanuit onze eigen werkplaats, zagerij én schaverij zijn wij in staat om zelf duoplanken te vervaardigen in een breedte van 10 cm tot 28 cm en te bewerken op basis van uw wensen. Zo kunt u de vloerdelen bijvoorbeeld laten roken of laten verouderen waardoor het aanvullen of gedeeltelijk vervangen van een bestaande vloer met lamelparket geen probleem is.

De lamelparket planken worden bewerkt in onze eigen werkplaats

Keuze uit houtsoorten

Voor de toplaag van het lamelparket heeft u de keuze uit onder andere Grenen, Lariks, Frans eiken, Amerikaans eiken, Jatoba, Ipé, Wenge, Robijn, Beuken en Zwarte kabbes houten vloeren.

Hout is een natuurproduct!

Het mooie van hout is dat het een natuurproduct is en dus geen enkele plank hetzelfde is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid kwasten, spinthout, kleurverschillen, harskanalen, kalksporen, inhoudsstoffen en/of spiegels in het hout. Dit zijn eigenschappen van hout en doen het hout leven. Tevens moeten wij vermelden dat het roken van de vloerdelen de kleurverschillen in het hout nog eens kunnen versterken.

Bezoek onze showroom & werkplaats

De kracht van De Houtlijn

  • Erkende houthandel met 25 jaar ervaring
  • Familiebedrijf voor advies & service
  • Uitsluitend de allerbeste houtsoorten
  • Eigen werkplaats, zagerij én schaverij
  • Duurzame (machinale) houtbewerking
  • Snel geleverd aan aannemer & particulier

Offerte aanvragen