Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

De beste laminaatvloeren in de regio Den Haag en Rotterdam

Laminaat

Een uitgebreid assortiment laminaatvloeren voor ieder interieur

Laminaat is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Vooral door de perfectie van de toplaag en de levensechte nabootsing van massieve vloeren, dankzij de v-groeven en de plankenstructuur, is laminaat een van de meest gebruikte vloerbedekkingen geworden. Bovendien is een laminaatvloer in vele uitvoeringen verkrijgbaar waardoor er voor iedere smaak en interieurstijl passend laminaat is.

Direct uit voorraad leverbaar

De Houtlijn kan laminaat snel leveren vanuit een breed assortiment van bekende merken in diverse prijsklassen, waaronder Van Hardeveld en Berry Floor. Uiteraard met alle benodigde materialen zoals een goede ondervloer en plinten en alle aandacht voor het leggen van het laminaat.

Laminaat showroom

Overweegt u de aanschaf van een laminaatvloer en wilt u meer weten over het product laminaat? Kom dan naar onze laminaat showroom om het grote aanbod te bekijken en vraag onze specialisten om vrijblijvend advies.

Bezoek onze showroom & werkplaats

De kracht van De Houtlijn

  • Erkende houthandel met 25 jaar ervaring
  • Familiebedrijf voor advies & service
  • Uitsluitend de allerbeste houtsoorten
  • Eigen werkplaats, zagerij én schaverij
  • Duurzame (machinale) houtbewerking
  • Snel geleverd aan aannemer & particulier

Offerte aanvragen

Direct contact

Grootste houthandel van de regio Den Haag en Rotterdam. Voor aannemer én particulier. Vertrouw op de beste houtsoorten, uit voorraad leverbaar met een deskundig advies voor elk project. Bel: 010 - 511 56 03

Offerte

Stel uw vraag aan De Houtlijn