Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

Voor aannemers, bouwbedrijven en doe-het-zelver

Houtbedrijf De Houtlijn

Erkend houtbedrijf, sinds 1989

Als familiebedrijf biedt De Houtlijn al ruim 25 jaar uitsluitend de beste houtsoorten met service en een persoonlijk advies voor elk project in de regio Den Haag en Rotterdam. Zo zijn wij niet alleen een houtbedrijf voor de professionele markt van aannemers en bouwbedrijven maar bieden we ook de particuliere doe-het-zelver een kwaliteitsselectie hout.

Eigen werkplaats, zagerij & schaverij

We beschikken over een eigen werkplaats, zagerij én schaverij waarmee we uw hout volledig op maat kunnen leveren. De focus van ons bedrijf op duurzame houtbewerking wordt tevens bevestigd doordat we FSC en PEFC gecertificeerd zijn.

Service & bezorgen

Service staat bij De Houtlijn altijd erg hoog in het vaandel. Zo bezorgen we uw bestelling gratis in de provincie Zuid-Holland als deze € 800,- of meer bedraagt (geldt alleen voor particulieren bij levering op begane grond en goede bereikbaarheid). Ook het op maat laten maken van de door u bestelde materialen kunnen we vaak kosteloos voor u verzorgen. En als u een massief houten vloer bij ons heeft gekocht kunnen we gratis plinten maken van het hout dat over is na het leggen.

Ruim assortiment

U bent altijd welkom om ons ruime assortiment te bezichtigen! Bijna al het hout hebben we op voorraad, dus u kunt het direct meenemen of laten bezorgen natuurlijk.

Bezoek onze showroom & werkplaats

De kracht van De Houtlijn

  • Erkende houthandel met 25 jaar ervaring
  • Familiebedrijf voor advies & service
  • Uitsluitend de allerbeste houtsoorten
  • Eigen werkplaats, zagerij én schaverij
  • Duurzame (machinale) houtbewerking
  • Snel geleverd aan aannemer & particulier

Offerte aanvragen

Direct contact

Grootste houthandel van de regio Den Haag en Rotterdam. Voor aannemer én particulier. Vertrouw op de beste houtsoorten, uit voorraad leverbaar met een deskundig advies voor elk project. Bel: 010 - 511 56 03

Offerte

Stel uw vraag aan De Houtlijn