Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

Bouwplaten en glaswolrollen

Isolatiemateriaal houtbouw en wanden

Rockwool bouwplaten

De Houtlijn is officieel dealer van Rockwool bouwplaten en garandeert hiermee een compleet aanbod aan steenwol isolatiematerialen voor het isoleren van houten constructies, wanden en plafonds. Isolatie met bouwplaten verbetert niet alleen de warmte-isolatie maar ook de geluidsisolatie van een vertrek. Dat betekent minder warmteverlies, meer energiebesparing en minder geluidshinder. De Rockwool bouwplaten zijn leverbaar in de maat 1200 x 600 met een dikte van 50 mm, 60 mm, 75 mm, 100 mm en 120 mm.

Ursa glaswolrollen- en platen

Ursa glaswolrollen en -platen zorgen voor een goede thermische en akoestische isolatie en is door het gebruik van anorganische grondstoffen (zand en gerecycleerd glas) onbrandbaar. Zo bieden Ursa glaswolrollen en -platen de oplossing voor een duurzame en veilige isolatie bij houtbouw. De glaswolplaten en -rollen zijn 60 mm dik en direct uit voorraad leverbaar.

Bezoek onze showroom & werkplaats

De kracht van De Houtlijn

  • Erkende houthandel met 25 jaar ervaring
  • Familiebedrijf voor advies & service
  • Uitsluitend de allerbeste houtsoorten
  • Eigen werkplaats, zagerij én schaverij
  • Duurzame (machinale) houtbewerking
  • Snel geleverd aan aannemer & particulier

Offerte aanvragen

Direct contact

Grootste houthandel van de regio Den Haag en Rotterdam. Voor aannemer én particulier. Vertrouw op de beste houtsoorten, uit voorraad leverbaar met een deskundig advies voor elk project. Bel: 010 - 511 56 03

Offerte

Stel uw vraag aan De Houtlijn