Onze winkel en showroom zijn gesloten. Wel kunt u bestellingen plaatsen. Lees hier meer over onze corona-maatregelen

Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

Kunstwerk en uitkijkpunt in één

De Houtlijn levert hout voor Rotte Kijkers

De Houtlijn heeft hout geleverd voor een interessant en mooi project langs de Rotte. Dit hout wordt gebruikt om een vijftal Rotte Kijkers te fabriceren die door de vele passanten en recreanten als uitzichtpunten over de Rotte als rivier en het mooie polderlandschap zullen worden gebruikt.

Steentje bijdragen aan cultuurhistorie

De dam in de Rotte bestaat 750 jaar en daarom werken de Gemeente Rotterdam, Het Recreatieschap Rottemeren, het Hoogheemraadschap van Schieland en de Gemeenten Lansingerland & Zuidplas nauw samen om de Rotte en zijn omgeving op de kaart te zetten als natuurrijk recreatiegebied met een interessante cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteit. Door het leveren van hout hoopt De Houtlijn haar steentje bij te kunnen dragen aan dit mooie project.  

De Rotte weer in de kijker zetten

Tot eind 2020 staat er een breed programma van activiteiten samengesteld om de Rotte weer in de kijker te zetten. De Rotte Kijkers zijn een belangrijk, niet te missen, onderdeel van dit programma en wij vinden het daarom erg bijzonder om hieraan mee te kunnen werken.

Direct contact

Grootste houthandel van de regio Den Haag en Rotterdam. Voor aannemer én particulier. Vertrouw op de beste houtsoorten, uit voorraad leverbaar met een deskundig advies voor elk project. Bel: 010 - 511 56 03

Offerte

Stel uw vraag aan De Houtlijn