Houtlijn

tel

 

 

 

Het allerbeste hout, deskundig advies én scherpe prijzen, bel 010 - 511 56 03

Corona-protocol De Houtlijn

Bij De Houtlijn volgen we de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) op de voet. Om dit te voorkomen volgen we hierin de richtlijnen van het RIVM. Op dit punt gaan we echter een stap verder, want we nemen nu eenmaal liever het zekere voor het onzekere.

De Houtlijn neemt de nodige maatregelen

De kans op de verspreiding van virussen willen we zoveel mogelijk voorkomen en/of beperken. Zo attenderen we onze medewerkers continu op de aanvullende hygiënemaatregelen. Denk hierbij aan het regelmatig wassen van de handen, het gebruik van handschoenen en mondkapjes etc etc. Daarnaast begroeten wij zonder handdruk.

Wat betekent dit voor u?

Met het oog op de aan het virus verwante risico's, zijn wij genoodzaakt geweest om maatregelen te treffen aangaande onze dienstverlening en het bereikbaarheidsconcept van De Houtlijn B.V. We verschaffen ons team zo veel mogelijke bescherming om besmetting tegen te gaan. Dit verwachten wij dan ook van onze relaties. Alleen dit waarborgt voor zover mogelijk een degelijk aanpak

Zoals u van ons gewend bent, houden we hiermee de bereikbaarheid hoog in het vaandel. We kunnen echter geen garanties bieden als het gaat om eventueel oplopende wacht- en uitloop tijden en mogelijk afwijkende uitvoeringen in de komende periode. De service en kwaliteit blijft echter gewaarborgd. Wel willen we u expliciet om begrip vragen omtrent deze voorzorgmaatregelen. Dit omdat het moeilijk te voorspellen is hoe het e.e.a. gaat uitwerken in de bouw. We zullen pro-actief blijven communiceren over de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 en de gevolgen daarvan voor onze dienstverlening. Wij verzoeken u om uw (on)voorziene wijzigingen met ons te delen, zodat wij hierop optimaal kunnen acteren.

Meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, te bereiken via 010-5115603 of info@houtlijn.nl.

Direct contact

Grootste houthandel van de regio Den Haag en Rotterdam. Voor aannemer én particulier. Vertrouw op de beste houtsoorten, uit voorraad leverbaar met een deskundig advies voor elk project. Bel: 010 - 511 56 03

Offerte

Stel uw vraag aan De Houtlijn